Om Pakhuset

For enden af gågaden i Nykøbing ligger Pakhuset i forlængelse af bibliotek, borgerservice og galleri.

Pakhusets musikalske start går tilbage 19XX, da jazzentusiasten XX omdannede Pakhuset til et spillested. I dag danner Pakhuset rammen om mange velbesøgte arrangementer. Nogle med årtiers tradition som lørdagsjazz, foredrag og børneteater. Andre nyere traditioner, som fx folkekøkken, morgensalon og heavy metal er kommet til siden.

Pakhuset, der oprindeligt var en købmandsgård, er råt og rustikt, og selv når det er fyldt med mennesker føles det intimt og hyggeligt.

Lån Pakhuset

Du kan låne/leje Pakhuset til dine arrangementer. Du har da også adgang til et baglokale og et anretterkøkken. Skal du bruge et egentligt backstage-lokale, skal du også låne/leje aktivitetscentret.

Lokalet har plads til 130 personer, og indeholder en scene med spotlys, lydanlæg med AUX, service til 100 personer, et velfungerende køkken med komfur, industri kaffemaskine samt industriopvaskemaskine. Der er projektor med HDMI og VGA indgang og fastmonteret lærred. Der er adgang til PC via VGA stik. Lokalet kan mørklægges. Der er WIFI.

Pakhuset, Vesterbro Torv 4, 4500 Nykøbing Sj. Husk at booke 2 uger frem i tiden.