Det praktiske

Praktisk information om kalender, booking, lokaler og priser - find svar på dine spørgsmål eller find vores kontaktoplysninger her.

Udlån til foreninger og institutioner

BOKs lokaler er en del af det kommunale udlånssystem. Vi udlåner gratis til foreninger og institutioner. Man kan både låne til både enkeltarrangementer eller faste tilbagevendende arrangementer gennem en sæson.

Du kan læse mere her om Odsherreds Kommunes regler vedrørende lokaleleje og tilskudsmuligheder for folkeoplysende aktiviteter her.

Sådan gør du

Booking for foreninger og institutioner foregår gennem det kommunale bookingsystem webbook. Du kan tilgå Webbook her. 

Du skal udfylde en "Erklæring om indhentelse af børneattester" for at booke et lokale eller ansøge om tilskud. Erklæringen skal sendes til Kultur og Fritid, Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby. Find erklæringen digitalt her. 

Enkeltdags lokaleleje for private eller virksomheder

Du kan leje vores lokaler til privatfester (undtaget ungdomsfester).

Priser for privatleje af lokaler er:

  • Pakhuset: 3.500 kr.
  • Pakhus2: 2.000 kr.
  • Aksen: 2.500 kr.

Alle priser er inkl. slutrengøring. Lejetidspunkt er fra klokken 10 og et døgn frem, dog med forbehold for tidspunkter, der i vores kalender er blokeret af foreninger.

Det er ikke muligt at leje vores lokaler nytårsaften.

Sådan gør du:

Hvis du som privat person eller firma vil leje lokaler til et enkeltdagsarrangement, kan du tjekke, hvornår der er et ledigt i vores kalender. Efterfølgende bedes du kontakte BOKs kulturgruppe på tlf. 59 66 50 50 eller mail kulturhuset@odsherred.dk for at lave en aftale.

Brug af lokaler i samarbejde med BOK

Ønsker du at samarbejde med BOK om et arrangement eller en aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil specielt gerne samarbejde om aktiviteter som debat, lokale forhold, læsning, litteratur, aktiviteter for børn og kulturelle oplevelser. Vil du høre om mulighederne, kan du kontakte biblioteksleder Jesper Lorentz Bertelsen via mail: jelbe@odsherred.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med leje af lokaler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive eller ringe til Kulturgruppen på tlf: 59 66 50 50

eller på mail: kulturhuset@odsherred.dk