Om Aksen

Aksen er et moderne kulturhus i Asnæs – centralt beliggende ved byens indkøbscenter, tæt på Odsherreds Kunstmuseum og i gåafstand af togstationen.

Den markante og imponerende bygning er tegnet af arkitektfirmaet Fogh & Følner og rummer ud over Aksen også byens bibliotek og borgerservice. Når du træder ind i bygningen, bliver du som det første mødt af den flotte foyer i forskudt plan med store vinduer og flot aftenbelysning. I Aksens store koncertsal er der højt til loftet og plads til mange glade gæster.

Siden åbningen i marts 2008 har Aksen dannet rammen om adskillige koncerter, foredrag og teaterstykker.

Udlån/Udlejning

Du kan låne/leje Aksen til egne arrangementer. Du har da adgang til foyer, mødelokale og anretterkøkken. Her er plads til 120 siddende personer, og er udstyret med bl.a. storskærm, indbygget pc og lydanlæg m. m. Det tilstødende mødelokale kan bookes særskilt ved kontakt til kulturhuset@odsherred.dk. Rummet er udstyret med langbord og plads til 10 personer. Rummet benyttes også som backstage til Koncertsalen. Hvis du er interesseret i at leje mødelokalet, så kontakt Kulturgruppen på kulturhuset@odsherred.dk.

Lokalet indeholder plads til 120 personer med borde og stole.

I lokalet er der en scene med projektor og lærred.
Der er et flygel, scenelys, mixerpult, 6 mikrofoner og mulighed for at tilkoble anlægget med AUX indgang.
Lokalet har et køkkenrum, med Industri kaffemaskine og komfur, samt service til 100 personer.
Lokalet kan mørklægges. Der er WIFI.
Aksen er et selvbetjeningshus uden personale, så har du brug for hjælp til nøgle, alarm eller teknik i Aksen kan du aftale en rundvisning med Kulturgruppen på tlf. 59665050 eller kulturhuset@odsherred.dk

Oversigt tekst:

Aksen, Centervejen 91, 4550 Asnæs. Husk at booke 2 uger frem i tiden. Har du spørgsmål, kontakt Kulturgruppen på 59 66 50 50 eller på kulturhuset@odsherred.dk. Link til Aksen Klik her