Lån lokaler

Kulturhusene i Odsherred bliver brugt til meget mere end BOKs egne arrangementer. Odsherreds foreninger kan låne husene til møder og events, og privatpersoner kan leje lokalerne til festlige begivenheder. Her kan du læse om de forskellige lokaler, og hvordan du lejer dem.

illustration pakhuset

Vil du låne eller leje et af vores lokaler?

Du kan læse mere om de forskellige lokaler, som du kan låne eller leje, i menuen til venstre. Her kan du også læse mere om det praktiske i forbindelse med booking og udlejning, samt finde vores kontaktoplysninger.

Udlejningskalender

I vores digitale kalender kan du se, hvornår lokaler eller kulturhuse er bookede eller ledige. For at gå direkte til vores kalender, klik her.

Særligt om lån og leje af lokaler i en coronatid

Ved lån eller leje af Pakhus og Aksen henviser vi til de gældende anbefalinger fra myndighederne omkring afstand og hygiejne.

Det betyder her og nu, at der til arrangementer i Pakhuset højst må være 50 personer, i Pakhus 2 maks 24 og i Aksen maks 60.
I forhold til afvikling af private fester eller arrangementer henstiller vi til, at man orienterer sig i og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Lejer skal selv sørge for, at der er håndsprit til gæsterne, og at der bliver sprittet af og løbende rengjort på toiletter.

Odsherred Kommunes anbefalinger i.f.m. brug af offentlige lokaler lægger sig tæt op af sundhedsstyrelsens. Læs mere om kommunens anbefalinger her.