Om Aksen

Aksen er et moderne kulturhus i Asnæs – centralt beliggende ved byens indkøbscenter, tæt på Odsherreds Kunstmuseum og i gåafstand af togstationen.

Den markante og imponerende bygning er tegnet af arkitektfirmaet Fogh & Følner og rummer ud over Aksen også byens bibliotek og borgerservice. Når du træder ind i bygningen, bliver du som det første mødt af den flotte foyer i forskudt plan med store vinduer og flot aftenbelysning. I Aksens store koncertsal er der højt til loftet og plads til mange glade gæster.

Siden åbningen i marts 2008 har Aksen dannet rammen om adskillige koncerter, foredrag og teaterstykker.

Udlån/Udlejning

Du kan låne/leje Aksen til egne arrangementer. Du har da adgang til foyer, mødelokale og anretterkøkken. Her er plads til 120 antal mennesker. Salen har plads til 160 stående eller 120 siddende personer, og er udstyret med bl.a. storskærm, indbygget pc og lydanlæg m. m. Det tilstødende mødelokale kan bookes særskilt ved kontakt til kulturhuset@odsherred.dk. Rummet er udstyret med langbord og plads til 10 personer. Rummet benyttes også som backstage til Koncertsalen. Hvis du er interesseret i at leje mødelokalet, så kontakt Kulturgruppen på kulturhuset@odsherred.dk.