Billede af bingoplader til vinterferiehygge

Sjove aktiviteter til vinterferien

Af Anna
15.02.21
Vi har samlet en række sjove og hyggelige, familievenlige aktiviteter til vinterferien

Spil Minecraft med biblioteket


Børnebibliotekar Jannie har forberedt vores Minecraft server til vinterferien og den holder nu åben hver dag i uge 7 fra kl. 9-18. Vi har bygget 5 litterære ting på serveren - kan I finde dem? Læs hvordan du kommer ind på serveren her.

Find snefnug og hør en god historie

Rundt omkring bibliotekerne i Asnæs og Nykøbing har vi hængt fine snefnug op. Scan QR-koden på snefnugget og hør en af vores børnebibliotekarer læse en god vinterbog op. Derefter kan bogen lånes via linket på snefnugget. (snefnuggene hænges op tirsdag d. 16/2) 

Print og spil derhjemme

Herning Bibliotek har forberedt en masse fine aktiviteter til vinterferien, som også fint kan bruges her i Odsherred. Print fx vendespil, billedlotteri, læsespil, bogstavspil eller en sjov flip-flap'er, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal lave. Klik her for at printe spillene. 

Vinterbingo

Har I lyst til at komme ud i naturen? Så prøv Vinterbingo! En dejlig ferieaktivitet for hele familien, hvor I går på opdagelse i naturen efter blade, svampe, edderkopper og lignende. Klik her for at downloade bingopladen.

Hjemme-makerspace

Lav dit eget makerspace derhjemme med ting som I har liggende i skabe og skuffer eller legetøjskassen. Lav fx en Duplo-labyrint, en String puppet eller en Historieroulette. Se hvordan du gør ved at klikke her.

Filmtips

Sæt jer godt til rette i sofaen derhjemme og se en god film på Filmstriben. Se en samling af gode familiefilm ved at klikke her. 

Find gode bøger

Brug vinterferien på at læse en god bog. Find bøger på eReolen Go! ved at klikke her. 
Har du brug for hjælp til at finde en god bog? Prøv Biblioteksbandens GoLix ved at klikke her. 
Bestil en Lykkepose på biblioteket - find vores Lykkeposer ved at klikke her. 
Vil du gerne have en bibliotekar til at blande en bogpose til dig eller hele familien? Klik her og se hvordan!