Bestil en bogpose i lukkeperioden
Bestil en bogpose i lukkeperioden

BOK2Go: bestil en bogpose på biblioteket

Af Nete
10.12.20
Du kan fortsat bestille en bogpose via BOK2Go.

Selvom bibliotekerne er åbne fortsætter vi med både BOK2Go og muligheden for at afhente reserverede materialer ud af vinduet i enten Asnæs eller Nykøbing. 

Hvad er BOK2Go?

BOK2Go er et tilbud til dig, der ikker har mulighed for eller lyst til at komme på biblioteket, men som gerne vil have adgang til bibliotekets materialer. Du kan enten vælge at få pakket en bogpose med materialer baseret på dine egne præferencer eller lade bibliotekspersonalet pakke en lykkepose til dig. 

Du kan afhente BOK2Go og reserveringer på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing inden for den normale åbningstid. Husk at din bogpose eller reservering ikke er klar til afhentning, før du modtager en bekræftelse på sms eller mail.

Bibliotekets åbningstider:

  • mandag til onsdag 9-17
  • torsdag 9-18
  • fredag 9-15
  • lørdag 10-13

Sådan bestiller du en bogpose:

For at bestille skal du ringe til biblioteket inden for telefontiden (9-15 i hverdage) på tlf 59 66 50 00. Du kan også skrive en mail på biblioteket@odsherred.dk

Når posen er pakket, modtager du en sms eller mail. Du kan herefter afhente din pose i Asnæs eller Nykøbing inden for bibliotekets åbningstid.

Du behøver ikke at gå ind på biblioteket for at afhente. Posen vil i stedet blive rakt ud til dig gennem et vindue, så retningslinjerne for afstand overholdes. Når du kommer, skal du ringe på klokken - så kommer vores personale og hjælper dig hurtigst muligt. 

Husk at afhente bogposen inden for 10 dage - ellers bliver dine materialer afleveret igen.

God læselyst!

På udkig efter børnebøger?

Lad børnene selv blande deres egen pose med bøger med vores bland-en-lykkepose-funktion. Den finder du ved at klikke her. Når du har bestilt din lykkepose med børnebøger, pakker vi den, og så kan den afhentes på samme måde som BOK2Go.

Vil du hellere have at en bibliotekar sammensætter din pose med børnebøger, så bestiller du bare en BOK2Go som forklaret ovenfor.