Spil Minecraft med biblioteket i vinterferien!

Af Anna
08.02.21
Børnebibliotekar Jannie arbejder dag og nat (Minecrafttid) på at gøre klar til at vi i vinterferien igen åbner for vores Minecraft-server. I øjeblikket er hun i gang med at bygge Hagrids hytte, men der er flere litterære bygninger i støbeskeen.

Omend hun er totalt nybegynder når det kommer til Minecraft, så er det ingen hindring! Kan du finde vores fem litterære ting som vi har lavet på serveren? Hvis du gerne vil have lidt hjælp, så skriv til os på bornebib@odsherred.dk så deler vi koordinaterne med dig. Hvis du bygger noget fedt på serveren, eller finder noget af det vi har bygget, så del det gerne med os på #odsbibminecraft, så samler vi det efter ferien og lægger det på bibliotekets Facebook.  Du kan også bare sende os en mail med dit screenshot, hvis du ikke bruger sociale medier, men stadig har lyst til at vise os hvad du har lavet. Vi vil elske at høre fra dig. 

Vores server vil være åben hver dag i uge 7 fra kl. 9-18 og du kan bare logge ind. Adressen er: Odsbib.aternos.me. Der kan max være 20 på ad gangen og griefers er forbudt! Byg hvad du har lyst til, men gerne noget som man kan finde i bibliotekets verden. Pixelart er også mere end velkomment.

Har du problemer med at logge på, så send os en mail på bornebib@odsherred.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.