Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Udstilling

AFLYST - Udstilling: Heimat

16.05.20 - 13.06.20
En række unge, fremadstormende kunstnere vender hjem til Odsherred med denne udstilling.

Udstillingen med titlen Heimat, der betyder hjemstavn på tysk, er første skridt mod en årlig udstillingsrække med unge, nye generationer af kunstnere med tilknytning til Odsherred og omegn.

De unge kunstnere, der alle er opvokset i Odsherred og omegn, er færdiguddannede eller under uddannelse på anerkendte kunstakademier, design- og filmskoler med mere i Danmark og udlandet. Mange af de unge er allerede i gang med en kunstnerisk løbebane med udstillinger og projekter på den anerkendte nationale og internationale kunstscene.

Med udstillingen fortæller vi historien om vores områdes kunstneriske potentiale, som med det kuperede terræn, det særlige lys og de fejende flotte udsigter over hav og fjord har tiltrukket kunstnere de sidste 200 år, og vi søger at skabe et væsentligt udstillingssted for samtidskunstens udvikling og visning fremover i Odsherred.

De deltagende kunstnere er Emil Skamstrup, Rasmus Myrup, Caroline Ohrt, Ida West-Hansen, Victor Miklos Andersen, Villiam Miklos Andersen, Maja Cathrine Steensen, Pauline Tarp Merrildgaard, Sidsel Mouridsen, Lærke Cecilie Birkemose Holm, Aske Hvitved og Liva Xamanek Lopez Petersen.

Udstillingen er skabt i samarbejde med BGK Holbæk og kurateres af Henrik Miklos Andersen

Åbningstider
Udstillingen kan ses indtil d. 13. juni.

Ma-to 12-16
Fr-lø 11-15