Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
65 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Torsdag i Pakhuset

AFLYST -Folkekøkken og De glade Drenge

04.02.21
DETTE ARRANGEMENT ER DESVÆRRE AFLYST PÅ GRUND AF RESTRIKTIONER I FORBINDELSE MED COVID-19. Hvis du allerede har købt billet til arrangementet kontakter vi dig med henblik på refundering.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for Torsdag i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sam­men og hygge sig.

Maden bliver leveret af vores faste lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret.

Aftenens menu findes på odsbib.dk, hvor du også skal bestille din madbillet på forhånd – der kan ikke bestilles mad i døren på aftenen.

Efter maden fortsætter aftenen med forskellig underhold­ning.

VIGTIGT: På grund af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er der indtil videre pladsbegrænsninger på alle BOK’s arrangementer. 

De Glade Drenge kommer til Nykøbing Sjælland.

Der er lagt op til en festlig torsdag aften  når festorkestret De Glade Drenge kommer forbi Pakhuset, og spiller til dans efter Folkekøkkenet, så husk at pudse danseskoene og smør stemmebåndene.

De Glade Drenge er et hårdtarbejdende, svedigt, swingende og muntert partyband med kærligheden til musikken tilfælles.

“Vores mission er at underholde og være med til at skabe en god fest. Vi vil sparke gang i både dansegulvet og fællessangen. Det er det vi elsker. Det er det vi gør, og det glæder vi os til.”

De Glade Drenge spiller sange af Kim Larsen & Gasolin, TV2, Rasmus Seebach, The Beatles, Thomas Helmig, Malurt, Oasis, Danseorkestret, Queen og Bryan Adams for blot at nævne nogle. Vi hiver også gerne Himmelhunden og Vimmersvej frem af posen, hvis I ønsker det.

De Glade Drenge er:

 Asger Kærup; sang og guitar, Finn Hessellund; guitar og kor,

Alexander Frandsen; trommer og Morten Thornton; bas og kor.

Tags