Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
120 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

Dissing og Las

28.02.20
Dissing & Las giver koncert i Pakhuset

Når Dissing & Las går på scenen er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling. Der er ingen, der spiller sammen som Dissing & Las, der består af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse.

De er aktuelle med albummet ”Vildt Voksne”, der udkom i september 2019. Et album som overordnet handler om at være blevet voksen. På godt og ondt. Det er tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os.

LYKKEN ER ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.