Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

AFLYST - nu dato kommer snarest - Ida Riegels

26.04.20
Cellisten Ida Riegels gæster PAKHUSgalleriet til en koncert med fortælling.

Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har de seneste år turneret i flere dele af verden. Både USA, og Europa, men også fjerne steder som Indien, Bhutan, Thailand og Japan.

Hun spiller på en cello hun selv har bygget fra grunden af, specielt designet til musik for solo cello.

På programmet er en spændende kombination af Bachs musik og Ida Riegels’ egne kompositioner for solocello, der udkommer på Danacord Records i april 2020. Undervejs i koncerten kan du høre om Idas 1.000 km lange koncertrejse på cykel op gennem Europa, og om en tur hele vejen gennem Danmark med celloen på bagagebæreren i 2019.

Om klassisk i PAKHUSgalleriet

Kunst og klassisk musik går smukt hånd i hånd. Vi introducerer derfor klassisk i PAKHUSgalleriet – en stribe klassiske søndagskoncerter i PAKHUSgalleriet, hvor du har mulighed for at nyde et glas vin eller en sodavand, se på kunst og lytte til dejlig musik. Arrangementsrækken starter med et musikalsk foredrag med Katrine Ring.

Vores smukke galleri i det gamle Pakhus er året rundt fyldt med kunstværker af samtidskunstnere. Galleriets lyse lokaler, der danner rammen for de klassiske koncerter, giver rum til ro, fordybelse og nærvær.
Koncerterne er udvalgt med særlig øje for rummets akustik og muligheder. Koncerterne er en række af musikalske oplevelsesrum, der kombinerer klassiske koncerter, foredrag og alternative vinkler på klassisk.

 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.