Lisbeth Ejlertsen
Lisbeth Ejlertsen

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Lisbeth Ejlertsen: Jeg søgte lykken - min ingeniør-hjerne bøjede sig for hjertets visdom

12.02.20
Et foredrag om meditation og Indiens visdom.

Det moderne liv har vist sig at have en stressende effekt på mange mennesker. Pauser erstattes med on-line-tid og nærhed tilsidesættes for travlhed og aktiviteter. Derfor er mange mennesker begyndt at åbne sig for de gavnlige effekter af meditation – som et værktøj til at finde ind til sin indre ro og balance. I dette foredrag fortæller Lisbeth Ejlertsen om meditation og hendes egen spirituelle rejse. Foredraget afsluttes med afslapning og heartfulness meditation.

Lisbeth Ejlertsen har udforsket meditationens spirituelle rødder gennem omfattende rejser og studier i Indien, og hun er uddannet meditationsinstruktør i Heartfulness metoden. Hun har haft eget forlag siden 2017 og egen virksomhed i mange år. Hun er forfatter til bogen ”Indiens spirituelle visdom”, som har fået flotte anmeldelser samt vundet en pris i USA.

Om heartfulness - meditation, der åbner hjertet …
I heartfulness er hjertet i fokus. Til foredraget hører du om baggrunden for denne hjerte-meditation og får lejlighed til selv at opleve effekten. Under foredraget vil Lisbeth Ejlertsen dele sine erfaringer og guide en meditation for dem, der vil afprøve heartfulness på egen krop. Lisbeth forklarer: ”Jeg rejste til Indien for at søge svar om lykken og sandheden om livet. Nu, efter 26 år og i alt 25 rejser til Indien, er jeg en varm fortaler for, at det netop er vores hjerte, der kender den vej, som er optimal for hver af os.” Heartfulness foregår siddende på en stol med lukkede øjne – alle over 15 år kan deltage.

Læs og se mere

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi ”ryster posen”, skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.

Materialer