Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT - Folkekøkken og danseaften med Nice Guys

04.04.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Kommer

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Danseaften med Nice Guys

Traditionen med danseaftener i Pakhuset, Nykøbing Sj. går langt tilbage, og Nice Guys har været med længe - så længe, at orkesteret tænker Pakhuset som deres hjemmebane.

 

Der er altid fuld fart over feltet, når Nice Guys optræder. Publikum får lejlighed til en god svingom og også til at lytte til det ekstremt sammenspillede band. Faktisk er 2024 deres 30-års jubilæumssæson.

 

Repertoiret er det bedste fra 50’erne, 60’erne og 70’erne. Desuden spiller Nice Guys også nyere musik med masser af hitpotentiale.

 

Orkesteret består af Christian Brandt, trommer og vokal; Jørgen Høj, bas; Niels Bugge, guitar og vokal samt John Larsen, guitar, keyboard og vokal.