Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
0 Kr
Bibliotek
Diverse

Fællesspisning og dialogmøde i Pakhuset om byrummet i Nykøbing Sj.

29.08.18
Byrummet i Nykøbing Sj.

Hvordan udnyttes potentialerne i byens rum? Hvad kan byrum i Nykøbing bruges til, og hvad skal der til, for at få gang i Torvet for enden af Algade? Byfornyelsen og BOK – Odsherred Bibliotek, Borgerservice og Kulturhuse, inviterer nu til dialogmøde, hvor alle borgere kan komme og være med til at skabe og udvikle vores byrum.

Odsherred Kommune afholder pt. en idékonkurrence for Torvet i Nykøbing Sj., hvor 3 tegnestuer er inviteret til at komme med deres bud på udformningen af byrummet. Dette skal gøres ud fra borgernes ønsker og ideer, og derfor inviteres alle borgere til dialogmøde i Pakhuset d. 29. august  kl. 18.00. Dialogmødet afholdes med henblik på at drøfte hvordan byrummets potentialer udnyttes bedst muligt, og hvordan vi kan skabe bedst mulig grobund for fællesskaber og byliv. 

Arrangementet starter kl. 18.00 med fællesspisning – og helt ekstraordinært er maden gratis denne aften. Tilmelding til spisning er påkrævet. Hent din gratis billet på www.odsbib.dk eller på biblioteket i Nykøbing eller Asnæs.

Du kan før mødet tage med på byvandring og høre Titti fra Planafdelingen fortælle om nogle af områdefornyelsens indsatser i byen. Er du interesseret, skal du blot møde op på Torvet foran Ungehuset kl. 17:00.

 

Vi ses.

Bestil din kødret her.

Bestil din vegetarret her.