Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
60 Kr
Bibliotek
Diverse

Birgit Løkke besøger Pakhuset

13.02.19
Komponist, maler og percussionist Birgit Løkke forener musik og videnskab og indvier på denne aften publikum i lyden af bl.a. kræftceller og Stevns Klint.

Hvordan adskiller lyden af en kræftcelle sig fra lyden af en rask celle? Og hvordan lyder Stevns Klint egentlig? Kom med ind i et univers, hvor videnskab og musik mødes. 

Komponist, maler og percussionist, Birgit Løkke, har gennem sin karriere været optaget af at forene kunst og videnskab. Onsdag d. 13. februar giver hun koncert og foredrag i ét i Pakhuset. 

Da Stevns Klint kom på UNESCOs verdensarvsliste, omsatte Løkke reallydene fra klinten til værket KLINT, hvori lydene indgik i musikken. Desuden har hun i et samarbejde med Pasteur Instituttet i Paris forsket i, hvordan kræftceller og raske celler lyder. Det er blevet til værket CELL. 

Birgit Løkke begyndte sin professionelle karriere i 1989 som percussionist i Savage Rose. Udover foredraget i Pakhuset vil hun sammen med musiker Jesper Siberg give en koncert, hvor repertoiret er inspireret af naturens lyde, vores indre celle-univers og med instrumenter fra mange verdensdele. 
Birgit Løkke udstiller desuden i PAKHUSgalleriet med Malende Musikere i februar måned. 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.