Billede af 4 forskellige tidsskrifter

Nye spændende tidsskrifter på hylderne

Af Anna
24.01.24
Vi har nytænkt vores samling af tidsskrifter og derfor vil du i løbet af foråret kunne støde på en masse nye tidsskrifter på vores biblioteker. 

For at få så mange nye og spændende tidsskrifter som muligt, har vi skåret lidt ned i antal eksemplarer af det enkelte magasin – og andre har vi måske slet ikke mere. Nogle af vores faste tidsskrifter er også blevet digitale, som fx magasinet Femina, hvorfor du ikke kan finde det på vores hylder mere. 

Vores samling af tidsskrifter på biblioteket er sammensat ud fra tanken om, at magasinerne skal ramme bredt og være aktuelle. Vi evaluerer derfor vores samling hvert år. Vi kan også finde på at flytte magasiner mellem vores syv filialer, så et magasin der plejede at stå på hylden i Asnæs, måske bliver flyttet til Hørve for en stund. Men frygt ej, du kan altid bestille dit yndlingsmagasin hjem til din lokale filial. 

Vores opdaterede tidsskriftsamling består nu af et bredt udvalg af gode magasiner. Hvis du ofte kommer på biblioteket på Odden, kan du fx glæde dig til magasinerne ”Gardens illustrated”, ”I form” og ”Isabellas”, mens du i Vig kan finde ”Spiderman/Avengers”, ”Børneavisen”, ”Illustreret Videnskab”, ”Krop og Fysik” og mange flere. 

Se et overblik over hvor du kan finde hvilke tidsskrifter her:

Husk at du med dit lånerkort også har adgang til over 300 danske og udenlandske magasiner på eReolen Global Magsines.  Find eReolen Global Magazines her: eReolen Global Magazines