Computerbruger

Mens vi venter på Livestream

Af Erla
31.03.21
De populære livestreaminger fra Aarhus Universitet, har stået stille hele foråret. Nu glæder os til at det kan starte op igen, når kulturhusene forhåbentligt får lov til at genåbne den 6. maj.

Livestreaming i maj

I den forbindelse er vi glade at kunne fortælle jer, at vi kan tilbyde en livestreaming fra Aarhus Universitet den 11. maj

Livestreamingen er én af dem, der blev aflyst i februar – nemlig ”Sære Sanser” af professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen fra Institut for Biologi på Aarhus Universitet. Information om tilmelding og andre praktiske informationer, finder du her.

 

Inspiration til livestreaminger, du kan se hjemmefra

Til dig som virkelig savner livestreaming-konceptet, er der heldigvis flere gode online tilbud, som du kan kaste dig over. Nederst i denne artikel har vi lagt nogle links op, hvor du har mulighed for at se foredrag, når du har tid og lyst.

Emnemæssigt lægger disse foredrag sig tæt op af den pandemi vi oplever, og som du herigennem kan blive klogere på. Find links til de forskellige online foredrag nedenfor.

På Youtube kan du opleve professor Lone Simonsen fra Aarhus Universitet fortælle om Pandemier. Der er tale om foredraget ”Pandemier i fortid, nutid og fremtid”, som hun holdt for Videnskabernes Selskab i 2018, som var hundredåret for den spanske syge: 

På Youtube ligger også Jens Lundgrens mere aktuelle foredrag ” Corona-pandemien: Fra kaos til løsning”:

Tags
Materialer