Forfatterskolen for unge i Odsherred

Kan du li’ at skrive, finde på, lege med ord, vende tingene på hovedet?

DET BLIVER SNART MULIGT AT TILMELDE SIG NÆSTE SÆSON  (2019/2020)  - Hold øje med www.fofatterskolenforunge.com eller her på denne side

 

Kunne du tænke dig at lære noget om at opbygge historier, få ideer, gå i dybden, redigere, komme videre, give/få feedback? Og mangler du nogen at dele din interesse med? Så er Forfatterskolen for Unge måske noget for dig. Det er et tilbud til 12 – 18 årige, der gerne vil bruge nogle timer om ugen på at blive bedre til at skrive.

Gennem forskellige skriveøvelser vil vi producere en masse nyt materiale. Vi vil arbejde med plot, karakteropbygning, fortællerstemme m.m. Vi vil også gå i dybden med nogle af dine tekster, arbejde med redigering og med at give og få respons.

 

Bibliotekets kontaktperson hedder Silke Weitling: anbwe@odsherred.dk 

 

 
Forfatterskoleforløbet afsluttes med, at alle eleverne får udgivet en tekst i en fælles bog i foråret 2019. 
 
 
Praktiske informationer & tilmelding
Undervisningen foregår på Nykøbing Bibliotek onsdage 19.15 - 21.15.  Bestil plads på holdet her - prisen for sæsonnen 2018/2019 er 600,-.
 
Holdet har et begrænset antal pladser.
 
Eleverne skal selv medbringe computer/tablet og evt. strømstik. Biblioteket sørger for snacks – men husk at spise aftensmad hjemmefra. 
 
 
Om Forfatterskolen for Unge
Midt- og Vestsjælland har i alt seks forfatterskoler for unge mellem 12 og 18 år. I Odsherred, Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Holbæk og Slagelse/Korsør kan du blive undervist af professionelle forfattere hver uge.
Forfatterskolen for Unge er støttet af Statens Kunstfond og Kulturregion Midt- og Vestsjælland.
Forfatterskolen er opstået i et samarbejde mellem de otte kommuners biblioteker og kulturcentre og udspringer af regionens første forfatterskole i Odsherred. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Anne-Marie Donslund på anmdo@odsherred.dk eller 61 15 36 76.