For børn

Master Drummer Sylvester

Hvordan lyder 100 trommer? Find ud af det sammen med trommemester Sylvester Abgedoglo.
Tid
10:00 - 11:00
Pris
Adgang: 30 kr.
Bibliotek
PAKHUStorvet
Adresse

Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland
Danmark

Kom med til et helt univers af rytme, livsglæde og fællesskab når trommemester Sylvester Abgedoglo fortæller historier med sine 100 afrikanske trommer og alle børn er inviteret med.

Et skønt kulturmøde mellem Vestafrika og Danmark set i børnehøjde, hvor I sammen kan spille med på de afrikanske rytmer til alles fingre summer af fryd. Det bliver en skøn time med trommer, livsglæde og energi.

Mestertrommer Sylvester

Master drummer Sylvester Agbedoglo er fra Togo, Vestafrika og er født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans, trommer og sang har stor betydning i alle livets aspekter. Sylvester er uddannet Master Drummer, hvilket vil sige, at han har lært alle de traditionelle og rituelle sange, danse og rytmer, og hvordan historierne fortælles ved hjælp af trommen.
Sylvester har boet og undervist i Danmark siden 1990 og i 1998 startede han sin Djembeskole, hvorigennem han underviser og underholder børn og voksne. Sylvester er en anerkendt musiker og optræder på flere internationale verdensmusikscener med forskellige kunstnere både danske og udenlandske.

Koncerten foregår udendørs på Pakhustorvet. I tilfælde af dårligt vejr rykkes arrangementet ind i Pakhuset. 
Det koster 30 kr. pr. person.