Billede af bøger

Sådan afhenter du reserveret materiale

Af Nete
14.12.20
Biblioteket er lukket, men du kan stadig reservere bøger og andet materiale her på odsbib.dk. Har du reserveret materiale, som er klar til afhentning? Så kan du få fat på det ved at møde op på biblioteket i enten Nykøbing eller Asnæs inden for nogle bestemte udleveringstider. Læs hvordan og hvornår her.

Afhentning af reserverede materialer:

Du kan som altid reservere bøger og andet biblioteksmateriale her på odsbib.dk, og du behøver ikke at ringe til biblioteket på forhånd for at afhente reserveret materiale. I stedet kan du blot møde op på biblioteket i Nykøbing eller Asnæs inden for de særlige udleveringstider. 

Du kan afhente dine reserverede materialer:

  • I Nykøbing tirsdag mellem kl. 10 og 13, onsdag mellem kl. 14 og 17 og torsdag mellem kl. 14 og 17
  • I Asnæs mandag mellem kl. 14 og 17 og fredag mellem kl. 10 og 13

HUSK at afhente reserveret materiale inden for 10 dage - ellers ryger de tilbage på hylderne, hvor andre kan få glæde af dem.

Vi har rigtig meget reserveret materialer stående på hylderne i Nykøbing og Asnæs. Hvis du ikke kan nå at afhente det du har reserveret inden for de 10 dage, eller hvis du ikke vil have dem alligevel, opfordrer vi dig derfor til at slette dine reserveringer - det kan du gøre her på hjemmesiden, hvor du normalt tjekker status på dine reserveringer. Læs mere om regler for afhentning af reserveringer her.

Aflevering af materialer:

Vi uddeler ikke bøder for at aflevere bøger og andet materiale for sent under nedlukningen. Men hvis du alligevel gerne vil aflevere dit materiale, har du stadig mulighed for at gøre dette. Her skal du bruge de to bogindkast, som sidder uden på biblioteksbygningen i både Asnæs og Nykøbing. 

Billeder af bogindkast i Nykøbing og Asnæs

Har du ikke nogle reserveringer, vil du stadig gerne have inspiration til læsestof og andet godt fra biblioteket? Så prøv vores BOK2Go-koncept, hvor bibliotekspersonalet pakker en bogpose til dig. 

Du kan læse mere om BOK2Go ved at klikke her.