Bogpose med bøger

BOK2Go: bestil en bogpose

Af Nete
01.12.21
Nu kan du igen bestille en bogpose eller afhente dine reserverede materialer via BOK2Go.

Fra torsdag den 2. december genindfører vi BOK2Go og muligheden for at afhente reserverede materialer ud af vinduet på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing. 

Hvad er BOK2Go?

BOK2Go er et tilbud til dig, der ikke har mulighed for eller lyst til at komme på biblioteket, men som gerne vil have adgang til bibliotekets materialer. Du kan enten vælge at få pakket en bogpose med materialer baseret på dine egne præferencer eller lade bibliotekspersonalet pakke en lykkepose til dig. 

Du kan afhente BOK2Go og reserveringer på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing inden for den normale åbningstid. Husk at din bogpose eller reservering ikke er klar til afhentning, før du modtager en bekræftelse på sms eller mail.

Afhentning af reserveret materiale

Hvis du ønsker det, kan du på samme måde som med bogposerne få pakket og udleveret dine reserverede bøger og andet biblioteksmateriale. Reserveringerne kan også afhentes inden for den normale åbningstid. 

Bibliotekets åbningstider:

  • mandag til onsdag 10-17
  • torsdag 10-18
  • fredag 10-15
  • lørdag 10-13

Sådan bestiller du en bogpose:

For at bestille skal du ringe til biblioteket inden for telefontiden (9-15 i hverdage) på tlf 59 66 50 00. Du kan også skrive en mail på biblioteket@odsherred.dk

Når posen er pakket, modtager du en sms eller mail. Du kan herefter afhente din pose i Asnæs eller Nykøbing inden for bibliotekets åbningstid.

Du behøver ikke at gå ind på biblioteket for at afhente. Hvis du ønsker det, vil posen blive rakt ud til dig gennem et vindue. Når du kommer til afhentningsvinduet, skal du ringe på klokken - så kommer vores personale og hjælper dig hurtigst muligt. 

Husk at afhente bogposen inden for 10 dage - ellers bliver dine materialer afleveret igen.

God læselyst!