Slip kreativiteten løs: Kunstnermarked med arbejdende værksteder 25. og 26. november!

25.10.23
Vi glæder os til at byde indenfor i PAKHUSgalleriet til kunstnermarked med syv lokale kunstnere, som åbner værksteder op i galleriet, hvor du selv kan slippe kreativiteten løs.

Inden vi får set os om, står julen for døren. Og udover, at du måske har travlt at få styr på julegaverne, er der forhåbentligt også lagt op til en tid på året, hvor der skal hygges lidt ekstra - måske med et strejf af kreativitet. 

Til udstillingen 'Kunst i december' i PAKHUSgalleriet kan du slå to fluer med et smæk. Særligt i weekenden den 25.-26. november, hvor du både kan indkøbe julegaver og hygge med familie og venner i åbne, kreative værksteder afholdt af forskellige kunstnere fra Odsherred.

 

Program for Kunstnermarkedet:

D. 25.-26. november vil der dagene igennem fra klokken 10-16 være forskellige kreative aktiviteter, man kan kigge på eller deltage i, arrangeret af de udstillende kunstnere.

Desuden kan man prøvesmage og købe øl ved den lokal ølbrygger Søren Wagner fra Deeper Root. Der vil også være mulighed for at komme i rigtig julestemning med et glas gløgg.

Kort sagt: Kig forbi PAKHUSgalleriet i løbet af weekenden, mød kunstnerne, køb julegaver (eller lav dem selv) og få hyggelige og inspirerende oplevelser.

 

Deltagende kunstnere og værksteder:


NIELS HUANG - keramiker
Niels fortæller om extrudering og arbejder med sine værker. Origami (papirfoldning) fold en lykketranen.

JAN MISIAK ”WOODMAND” - trædrejer
Jan fortæller og demonstrerer trædrejning.

HELLE ABRAHAMSEN - tegner
Slip fantasien løs og tegn sammen med Helle. Se, hvordan Helle arbejder med sine tegenfærdigheder.

TOMIZO KITAMOTO - DJ vinyl live
Ika søger for at rummet er stemningsfyldt med skøn vinyllyd.

JETTE JUL STENBÆK - kurvemager
Jette viser pilefletningens kunst, og der vil være mulighed for selv at prøve.

SUSANNE WEX - billedkunstner
Mal et mini-maleri (10 x 10 cm) som samles til et større malerisk udtryk. Se, hvordan Susanne arbejder med sine malerier.

OLAF CHRISTIANI - keramiker
Dekorer/omform fliser i læderhårdt ler. Olaf vil glasere og brænde fliserne og sammensætte dem til et vægrelief, der blive præsenteret på udstillingens sidste dage.

Psst... Der er også udstilling fra 27. nov. til 16. dec.

Kunstnermarkedet er en del af udstillingen 'Kunst i december', som kan opleves i PAKHUSgalleriet fra d. 27.11-16.12 i åbningstiden:

Mandag-torsdag 12-16, fredag 11-15 og lørdag 10-13

I ugene efter markedet vil der være mulighed for at se og købe de syv kunstneres ting på udstillingen i PAKHUSgalleriet.
Så hvis du ikke når forbi til selve markedet, er der stadig mulighed for at købe julegaver og se på smukke ting.