Billede af indgangen til Asnæs Bibliotek

Nye åbningstider på Asnæs Bibliotek

Af Nete
23.08.22
Vi udvider åbningstiderne på Asnæs Bibliotek og indfører selvbetjening i ydertimerne, så natteravne og morgenfriske kan bruge biblioteket også, når der ikke er personale til stede.

Lige nu sker der spændende ting på biblioteket i Asnæs. Udover at vi er ved at bygge om, så vi kan gøre bedre plads til betjening i Borgerservice, er vi nemlig også ved at gøre biblioteket klar til at blive selvbetjent i ydertimerne.

Det betyder, at vi justerer en smule i de betjente åbningstider - altså de perioder, hvor du kan få hjælp og vejledning af bibliotekspersonale. Til gengæld vil det fra den 1. september være muligt selv at lukke dig ind på biblioteket med dit sundheds- eller lånerkort fra tidligt om morgenen til sent om aftenen.

De nye åbningstider (gældende fra 1. september 2022 kl. 09:00): 

Bemandet åbningstid:

  • Mandag til onsdag klokken 10 – 16
  • Torsdag klokken 12 – 18
  • Fredag klokken 10 – 15

I disse tidsrum vil dørene være åbne som normalt – du kan med andre ord komme ind på biblioteket uden login, og få hjælp af vores bibliotekspersonale.

Selvbetjent åbningstid:

Du vil kunne lukke dig ind på Asnæs Bibliotek med dit sundhedskort eller lånerkort hver dag fra klokken 6 om morgenen til 24 om aftenen. I de bemandede åbningstider behøver du ikke sundhedskort eller lånerkort for at komme ind, her vil dørebne være åbne som normalt. 

Åbningsarrangement med kaffe og boller

Når vi torsdag den 1. september klokken 9 starter op med det nye system, byder vi på kaffe og nybagte boller til de morgenfriske. Du kan komme forbi indtil klokken 10 og få en snak om de nye åbningstider og lidt at spise og drikke.