Jul i BOK
Jul i BOK

Hej december – hej julefred

30.11.19
Julefreden sænker sig over biblioteker og kulturhuse.

Vi har pyntet op til jul og fundet julebøgerne frem. Mange af vores faste programpunkter slutter nu for året 2019 og starter først op igen i det nye år. Den 5. december er fx sidste gang du i 2019 kan komme til ”Din torsdag i Pakhuset”. Her er julequiz, julebanko og julemad. Vi julehygger også med børnene, når du d. 14. december kan komme til workshop om julepynt af gamle bøger.

Du kan også julehygge derhjemme med biblioteksbandens julekalender for børn og glade læseheste. Hver dag kan I åbne en ny låge med en lille overraskelse. Du kan også deltage i BOK’s julekalenderkonkurrence på Facebook. Hver dag quizzer vi, og for hver dag du svarer rigtigt, får du endnu et lod i den store udtrækning mellem jul og nytår, hvor vi har billetter til musik, foredrag og andet godt på højkant.

I PAKHUSgalleriet er der fuld skrue på julehygge og julegaveindkøb, hvor du indtil d. 22. december kan opleve OVNHUS-vinter. Det er et udsøgt kunsthåndværkermarked krydret med julehygge.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Tak til alle jer for de mange bogsnakke, musikoplevelser, kunstfremvisninger og meget mere, som I har delt med os. Vi ses i det nye år.

December måneds arrangementer

01.12 For børn: Vi tænder juletræet i Asnæs
03.12 Godmorgen Odsherred: Godmorgen Asnæs
04.12 Morgensang i Aksen
04.12 Litteratursalon: Datahelten af Benjamin Lamberth
05.12 Din torsdag i Pakhuset: Folkekøkken og julequiz og -banko
07.12 Morgensang i Pakhuset
10.12 Godmorgen Odsherred: Godmorgen Nykøbing
14.12 For børn: Julepynt af gamle bøger workshop