Hej oktober

Af Nete
05.10.20
Gyldne farver på træerne og blade, der hvirvler gennem luften. Det er mærkbart koldere, og dagene bliver kortere – med andre ord kan det mærkes, at vi bevæger os ind i oktober.

Overgangen til efterår markerer en tid, hvor vi normalt rykket tættere sammen for at skærme os fra kulden og mørket. Men hvad gør vi så, når vi bliver bedt om at holde afstand?

Vi finder de samlingssteder, hvor vi kan møde hinanden under trygge forhold. Netop sådan et sted er biblioteket.

Odsherred Bibliotek holder åbent som altid, og tager alle de nødvendige forholdsregler for at passe ekstra godt på vores besøgende. Det betyder god afstand, masser af håndsprit og nye rammer for publikumsbetjening. Men vi er her stadig, og vores bibliotekspersonale står altid klar til at svare på spørgsmål, anbefale bøger eller hjælpe med brug af computer.

Men du finder os ikke kun i det fysiske biblioteksrum. Biblioteket har også skønne tilbud til dig, som leder efter læseoplevelser, som du kan nyde hjemmefra. For eksempel har vi netop relanceret vores books-to-go koncept, hvor du kan bestille en bogpose og afhente den på biblioteket i Nykøbing eller Asnæs. Læs mere om bogposerne her.

På e-biblioteket har vi desuden masser af online ressourcer, som vores lånere kan benytte sig af. Det gælder for eksempel lydbøger, film, musik og digitale artikler. Du kan gå på opdagelse i mulighederne her.

Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig masser af kulturelle events, som du som altid kan deltage i. BOKs program for oktober byder på: