Den store sommerlæseguide 2018

Af Anna
20.06.18
Nu er sommeren over os - og hvad er bedre end at spendere nogle dejlige solskinstimer på terrassen i selskab med en kold drink og en god bog?

Er du i tvivl om hvad sommerens læsning skal bestå af, så tjek BOKs sommerlæseguide ud her:

Er du til sol, sommer og forelskelser? Så giv dig i kast med "Velkommen til Floras sommerkøkken" af Jenny Colgan eller "Vejen til dit hjerte" af J.P. Monninger.

Er du til uhygge, mord og efterforskning? Så læs "Mercedes-snittet" af Anne Mette Hancock eller "Løgnens hus" af Elly Griffiths.

Er du til magiske væsner og fantasifulde verdner, så prøv "Ravnenes Hvisken 1-2" af Malene Sølvsten eller "Lady Midnigth" af Cassandra Clare. Skal din fantasy være mere i retning af Game of Thrones, så prøv "En konges vej" af Brandon Sanderson eller Patrick Rothfuss' "Vindens navn".

Er du til slægtsromaner så er "Tilbage til Black Rabbit Hall" af Eve Chase måske noget for dig, eller måske "De gode år" af Elizabeth Jane Howard? Skal det ikke være en slægtsroman, men gerne noget om familielivet på godt og ondt, så prøv "Små påsatte brande" af Celeste Ng eller "En dag vil vi grine af det" af Thomas Korsgaard.

Er du til noveller der gør dig eftertænksom og skildrer livets facetter så giv dig i kast med "Mødre, døtre, søstre" af Emma Bess eller "Rejse med let bagage" af Tove Jansson.

Og slutteligt, er du til barske og gribende romaner så prøv "Dødevaskeren" af Sara Omar eller "Den der lever stille" af Leonora Christina Skov.  

Materialer