Folkekøkken og ildsjæleaften

Sand/Hansen Food
Lyt til inspirerende foredrag med lokale ildsjæle fra Dansk Tang og Sand/Hansen Food, der fortæller om bæredygtig mad til folkekøkken torsdag den 18. september.
Date
Tid
18:00 - 21:00
Pris
Voksen (kød): 100 DKK
Voksen (vegetar): 100 DKK
Barn 3-12 år (kød): 50 DKK
Barn 3-12 år (vegetar): 50 DKK
Bibliotek
Pakhuset
Adresse

Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland
Danmark

Tag plads ved bordene i Pakhuset denne torsdag, hvor vi sætter fokus på lokale ildsjæle og bæredygtig mad. Aftenen starter med hyggelig fællesspisning af lækker mad leveret af Sand/Hansen Food, der også er det ene hold af aftenens hold af ildsjæle på scenen. Isabella og Lasse fra Sand/Hansen Food er nemlig vores nye madleverandør til folkekøkkenerne, og denne aften byder de på en menu, der sætter fokus på lokale og grønne råvarer.

Efter maden er der ildsjæleforedrag. Først med Claus Marcussen fra Dansk Tang, som høster havets grøntsager langs Odsherreds kyster og fortæller om virksomhedens start og udvikling. Dernæst går Isabella og Lasse fra Sand/Hansen Food på og fortæller om at drive en lokal, bæredygtig madvirksomhed med rødder i fællesskab og kvalitet.

Begge hold ildsjæle giver gennem personlige fortællinger og konkrete erfaringer indblik i, hvordan mad både kan være nydelse, innovation og grøn omstilling.

Menuen
Kødret: Afventer
Vegetarret: Afventer
Maden leveres af Sand/Hansen Food

Dørene åbner kl. 17, vi spiser sammen kl. 18 og ildsjæleforedrag starter kl. 19.