Trine Pedersen kunstværk

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

Kreativ workshop: Trine Pedersen

15.06.24
Kreativ workshop ved Trine Pedersen i forbindelse med udstillingen ’Inspirationer’, lørdag den 15. juni kl. 11.00 – 13.00.

Denne workshop er for både børn og voksne, og tager udgangspunkt i det, som er udstillingens omdrejningspunkt; nemlig at skabe et personligt værk ud fra et eller andet. Det handler om at lade sig inspirere.

Til workshoppen vil der være små opgaver på skrift, som hver og én kan fortolkes og bruges som inspiration til at skabe et værk.

Det er muligt at benytte sig af papir, kridtfarver, vandfarver og andre materialer. Hvert værk (eller flere, hvis man har lyst til at skabe mere end et) kan blive en del af udstillingen 'Inspirationer', hvis man har lyst til at lade sit værk indgå efterfølgende.

Ideen er at vise, at vi alle kan skabe spændende ting ud fra et enkelt udgangspunkt. Vi er alle skabende mennesker med en lang række kreative potentialer.

Workshoppen foregår i PAKHUSgalleriet og der stilles diverse materialer til rådighed. Det er gratis at deltage, men man bedes tilmelde sig på forhånd.

 

Se PAKHUSgalleriets åbningstider her