Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

Cromisterne

23.03.24 - 20.04.24
Kunstnersammenslutningen CROMISTERNE er fast forankret i PAKHUSgalleriets tradition for at præsentere kunstnere, bosiddende i eller med tilknytning til Odsherred. Derfor har de i mange år været fast at finde som en del af årets udstillinger.

CROMISTERNE består af mange generationer af kunstnere. Særligt indenfor de seneste år er flere nye, unge kunstnere blevet en del af gruppen, hvilket har tilført samarbejdet endnu mere god og dynamisk energi.

Kunstnergruppen består af Marit Beckmann, Lis Bruun-Rasmussen, Charlotte Bøgh, Eva Carstensen, Jan Christensen, Michael á Grømma, Leif Hallström, Anne Skamstrup Heiberg, Lars Holbroe, Tove Hummel, Johanne Helga Heiberg Johansen, Anne Munnecke, Hannah Amalie Nielsen og Charlotte Nielsen.

Desuden yder fire gæsteudstillere bidrag til årets udstilling. Det er Simon Fensholm, billedkunstner, Esben Klemann, billedhugger, Simon Simonsen, billedkunstner, og Emil Skamstrup, kunstner.

Udstillingen holder åbent i hele påsken. 

 

FERNISERING lørdag d. 23. marts kl. 13.00 - Pakhusgalleriet

DIGTOPLÆSNING skærtorsdag den 28/3 kl. 13.00 kommer Karsten Bjarnholt til Cromisternes udstilling, for at oplæse fra sin nyeste, næsten udsolgte, digtsamling Det er dejligt.

I forbindelse med digtsamlingens udgivelse i 2023 har Lars Holbroe samarbejdet med Karsten Bjarnholt omkring en billedplakat, kaldet Plakatdigt # 5, med digte fra Det er dejligt.

Plakatdigt # 5 og de originale billeder fra plakaten indgår i Lars Holbroes ophængning på udstillingen.

Begge kunstnere vil være til stede den 28/3 på Cromisternes udstilling 2024. 

Det er gratis at deltage.