Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Musik

Sommerfugledalen af Stine Michel

16.04.24
Oplev Stine Michels musikalske fortolkning af Inger Christensens mesterværk 'Sommerfugledalen'. Et fængslende hybridarrangement, der svæver et sted mellem musik og litteratur.

Med en helt særlig indlevelse og jordforbindelse har sanger, komponist og forfatter Stine Michel skrevet musik til Inger Christensens anmelderroste sonetkrans ’Sommerfugledalen’. Et mesterværk, som mange mener burde have fået Nobelprisen i litteratur.

Vær med til en helt særlig koncertoplevelse, der blander musik og litteratur, når Stine Michel opfører ’Sommerfugledalen’ i Pakhuset.

Den musikalske fortolkning er både nærværende og vedkommende og er ifølge Stine Michel også et forsøg på at genoplive Inger Christensens forfatterskab til en helt ny målgruppe: ”En af mine ambitioner med det her musikalske projekt er at lade musikken åbne sproget, så ’Sommerfugledalen’ ikke “bare” bliver for litterater og digtinteresserede. Tænk, hvis jeg kunne nå bredere ud og åbne flere læsere for Inger Christensens forfatterskab”, siger Stine Michel.