Billede af artisten

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Lørdagsjazz

Ki!

27.07.24
Kom til Pakhusets stemningsfulde og traditionsrige Lørdagsjazz med nationale og internationalt anerkendte kunstnere. Konceptet er simpelt: jazz, når det er bedst – kombineret med god stemning, kolde fadøl og lune frikadeller.

Bag kunstnernavnet Ki! er sangskriver og multi-instrumentalist Christian Ki Dall. 

Ki! er født i Haeundae-distriktet i Busan i Sydkorea, og opvokset i Danmark. Albummet "The boy from Haeundae Beach" er skrevet og indspillet track for track i løbet af flere år - og giver homage til nogle af Ki!s yndlingsartister, såsom Fela Kuti, Sharon Jones, George Harrison, J Dilla m.fl.  

Albummet spænder over et groovy mix af vienamesisk Vong Co-style guitar og soulmusik til mere Motown-inspirerede numre. Albummet bygger på forskellige genrer og styles og man kan mærke inspirationen fra både forskellige musiske perioder og geografiske steder, gennemsyre det. 

Albummets 20 numre har stor diversitet, hvilket giver en nostalgisk, nærmest mixtape/rejsedagbog-inspireret lytteoplevelse. Nogle numre er instrumentale, andre helt korte og andre igen har en featured kunstner på. Nogle numre giver indtryk af et hurtigt stop på rejsen, andre føles som ugelange ferier i solskin. Alt i alt er det en velkureret, velsammensat, smuk musisk lytteoplevelse. 

Ki! er i 2024 blevet nomineret til to GAFFA-priser: Årets danske live navn og årets nye danske navn. 

Koncerten foregår udendørs på Pakhustorvets scene. I tilfælde af dårligt vejr rykkes koncerten indenfor i Pakhuset.