Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Lørdagsjazz

AFLYST Lørdagsjazz med Jacob Fischer Kvartet i Pakhuset

11.04.20
"Spring is here"

En kvartet i forårshumør. Jacob Fischer har lavet et program med forårsmusik både fra jazzens verden og den danske sangskat.

Guitaristen Jacob Fischer spiller efterhånden mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

Her er han tilbage på hjemmebanen i Odsherred og der er mulighed for at høre ham i en superb storsvingende kvartet med nogle af de helt unge kæmpetalenter der stormer frem på jazzscenen i disse år og dertil en garvet supertrommeslager.

Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Unge Matthias Petri kommer fra Sønderborg men er netop vendt hjem fuld af inspiration og gåpå mod, fra et par år i jazzens hovedstad New York, hvor han har studeret på Manhattan School of Music og suget jazzen til sig af byens pulserende musikmiljø.

Trommeslageren Tom Jensen har de fleste hørt, måske uden egentlig at vide det, f.eks. i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære sammenhænge. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager hvilket man har mulighed for at forvisse sig om til denne koncert.

 

Line up:

Jacob Fischer : Guitar
Zier Romme Larsen : Piano
Matthias Petri : Bas
Tom Jensen : Trommer

Billetter (100 stk) i forsalg og (50 stk) i døren.

 

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.