Koret "På Tirsdag"

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT Folkekøkken og Kor

18.04.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

  • Wienerschnitzel med pommes sautées, ærter og skysov
  • Planteschnitzel med pommes sautées, ærter og persillecreme

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

Underholdning denne torsdag: Koraften

Forkæl dine øregange med optrædener af kor fra Odsherred. 

“HOMmingbirds”, der er et blandet kor fra HOM musikskole og “På tirsdag”, et kvindekor, er de lokale navne denne torsdag i Pakhuset. Korene vil skabe forskellige stemninger med deres udvalg af sange, og forenes også i et skønt fælleskor på tre sange.

Arrangementerne er i 3 eller flerstemmige satser.
Kenneth Reiner akkompagnerer og Ulla Hempel dirigerer.