- Date
- 20 maj 2025
- Tid
- 19:00 - 21:00
- Pris
- Adgang: 50 DKK
- Bibliotek
- Aksen i Asnæs
- I samarbejde med
- LOF, Odsherred
- Adresse
-
Centervejen 91
4550 Asnæs
Danmark
De almindelige forbrugere bliver tillagt ansvar for at være med til at ”løse” klimakrisen, ved at lægge deres madvaner om ved at skulle spise langt mere planterigt. Men forskningen i forbrugsvaner viser, at det ikke er så ligetil! Foredraget her handler om, hvad madvaner er, hvordan madvaner bliver vedligeholdt, og hvordan de kan ændres i retning af mere planterig mad. Vi kommer også omkring, hvordan adfærdsændringer i retning af mere klimavenlig mad kan understøttes.
Bente Halkier er professor ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet og næstforperson i Klimarådet.
VI ER KLAR TIL MICHELIN-UDDELING I 2025!
Vi stiller skarpt på fødevarer, smag og madvaner og er med til at fejre gastronomisk folkefest i Odsherred. I den forbindelse arrangerer vi en række forskillge arrangementer, der inviterer fødevarer ind på alle mulige spændende måder.
Foredraget arrangeres i samarbejde med LOF/Odsherred.