Kogebog med 100 kødfrie hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Med basisopskrifter
Emner
vegetarretter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
ISBN
9788793604872
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
348 sider
Forlag
Strandberg
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Skøn og inspirerende kogebog, hvor alle kan være med. Layoutet er i den populære nordiske og rustikke stil. Opskrifter og billeder af retterne er de samme som i forgængerne. Den samlede udgave har fået en ny forside, forord og et par ekstra små faktabokse om vegetarisk livsstil