Pakhuset Nykøbing Sjælland

Adresse

Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland
Danmark

Telefon
59 66 50 50

For enden af gågaden i Nykøbing ligger Pakhuset i forlængelse af bibliotek, borgerservice og PAKHUSgalleriet. Pakhuset er kendetegnet ved den stemningsfulde arkitektur og har gennem årene har dannet rammen om mange store og små kulturelle begivenheder.

Om Pakhuset

Pakhusets musikalske start går tilbage til mellem 1974 og 1977, da el-installatør og jazzentusiast Børge Lund-Jensen omdannede Pakhuset til et spillested.

I dag er Pakhuset drevet af BOK, og lokalerne danner stadig rammen om mange velbesøgte arrangementer. Nogle er traditionsfyldte med årtier på bagen som lørdagsjazz, vidensforedrag og børneteater. Sidenhen er der også kommet nyere traditioner til - fx folkekøkken, morgensalon og fredagsdans. Og så kan man hvert år opleve helt nye navne og helt nye koncepter på Pakhusets scene. 

Pakhuset, der oprindeligt var en købmandsgård, er råt og rustikt, og selv når det er fyldt med mennesker føles det intimt og hyggeligt. Pakhuset har desuden en rummelig scene, hvor der både kan spilles musik og holdes oplæg.