Grafik med tekst: "Brænder du inde med spørgsmål? Så stil det direkte i Bibliotet-appen"

Skriv til Biblioteksvagten på din Biblioteket-app

Af Nete
08.11.21
Biblioteket-appen er blevet opdateret. Det betyder, at du nu kan skrive til Biblioteksvagten og få svar på dine spørgsmål direkte i appen, hvis du er bruger hos Odsherred Bibliotek.

Om Biblioteksvagten 

Biblioteksvagten er bibliotekernes nationale spørgetjeneste. Når du kontakter Biblioteksvagten, kan du få hjælp til henvisninger til bøger, faktuelle spørgsmål, søgestrategi og meget mere. 

Biblioteksvagten består af biblioteksansatte fra hele landet, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Tjenesten er altså rigtig god, hvis du et generelt biblioteksspørgsmål eller skal have hjælp til materialer. Hvis du har et spørgsmål til Odsherred Bibliotek, anbefaler vi dig at ringe, skrive til os eller lægge vejen forbi vores betjente biblioteker i Nykøbing og Asnæs.

Du kan læse mere om Biblioteksvagten her. 

Skriv til Biblioteksvagten direkte fra din Biblioteket-app

Nu er Biblioteket-appen blevet opdateret, så du kan kontakte Biblioteksvagten herigennem. Det er smart, fordi du på denne måde får samlet info om dit lokale bibliotek, lånemuligheder, inspiration og kontakt til den nationale hotline på én platform.  

Sådan gør du

Det er nemt og hurtigt at kontakte Biblioteksvagten via appen. Du skal blot gå ind under menupunktet "Min side", hvor du har mulighed for at sende en besked. Når du skriver til Biblioteksvagten skal du angive, hvor hurtigt du har brug for svar. Du får svaret tilsendt på din e-mail.

Du kan se en detaljeret guide til, hvordan du kontakter Biblioteksvagten via Biblioteket-appen her.