Sådan passer vi på dig under COVID-19

Af Nete
08.01.21
Selvom Danmark lige nu er præget af COVID-19 restriktioner og der skrues ned for aktivitetsniveauet overalt, så har vi i dén grad brug for kultur og litteratur. Derfor forsøger vi hos BOK at holde gang i så mange af vores aktiviteter som muligt – selvfølgelig i overensstemmelse med de gældende retningslinjer.

Hvad end det handler om arrangementer eller bogudlevering, er vores største fokus jeres og vores sikkerhed. Her kan du læse lidt om, hvilke forholdsregler vi tager for at passe på jer under COVID-19.

Udlevering af BOK2GO og reserverede materialer:

Biblioteket er lukket for at mindske smittespredning. Derfor foregår udlevering af materialer og bogposer ud af vinduet, så vi undgår al form for nærkontakt.

Bibliotekspersonalet sørger for, at hygiejnen er helt i top; blandt andet ved at spritte grundigt af, ved at have handsker på når de pakker bogposer og udleverer reserveret materiale, og ved at være iført mundbind eller visir, når de har kontakt med dig eller en af vores andre brugere.

Hvis du vil, kan du aflevere bøger og andet biblioteksmateriale gennem bogindkastet i Nykøbing og Asnæs, men vi uddeler ingen bøder for sen aflevering under nedlukningen.

Arrangementer:

Når vi igen afvikler vores arrangementer, følger vi nøje regeringens retningslinjer og anbefalinger for afstand, mundbind og afspritning. Vores personale er selv iført mundbind eller visir når de hjælper til ved et arrangement, og stole og borde er placeret, så man sidder med den fornødne afstand til hinanden. Af samme årsag er det ikke tilladt at flytte på stole og borde, så man kan sidde flere sammen.

Vi har desuden indført pladsbegrænsning og billetkrav til alle vores arrangementer – også dem, som har fri entré. Det gør vi for at sikre os, at der ikke er for mange til stede i et lokale ad gangen.

Til sidst sørger vi for, at alle deltagere til vores arrangementer har adgang til håndsprit, så man kan spritte af ved behov. Vi gør ligeledes grundigt rent inden og efter afviklinger.

Er du i tvivl om de nyeste retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19?

Du kan følge med i nyheder og vigtig info om COVID-19 fra Odsherred Kommune ved at klikke lige her.