Bøger

Om lån og aflevering efter genåbningen

Af Nete
15.04.21
Bibliotekerne i Asnæs og Nykøbing genåbner den 21. april. Læs her, hvad genåbningen har af betydning for lån og aflevering af bøger og andet biblioteksmateriale.

Fra den 21. april kan du igen låne og aflevere bøger, cd'er, film og andet materiale på biblioteket, som du plejer. Vi fortsætter dog med BOK2Go og afhentning af reservationer ud af vinduet - og så kan du igen låne via bibliotek.dk. Her er alt, hvad du skal vide om lån og aflevering efter genåbningen:

Aflever uden gebyrer i hele maj måned

Under den midlertidige nedlukning af bibliotekerne har du ikke kunnet få en bøde for at aflevere bøger og andet materiale for sent. Når bibliotekerne i Asnæs og Nykøbing genåbner, vil du i hele maj måned kunne aflevere uden risiko for gebyrer - også selvom afleveringsfristen er overskredet. Fra juni vil der blive indført normale gebyrer for sen aflevering. 

Genåbnindførsel af fjernlån og lån via bibliotek.dk

Sammen med genåbningen af biblioteket åbner vi igen op for fjernlån og lån via bibliotek.dk. Det betyder, at du igen har mulighed for at låne materialer, som ikke står på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing. Husk at der stadig kan være kø til materialer med mange reservationer. 

Lån og aflever uden at komme på biblioteket 

Hvis du efter genåbningen ikke har lyst til eller mulighed for at komme på biblioteket, er der stadig mulighed for både at låne og aflevere. Du kan afhente reserveret materiale ud af vinduet på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing, hvor du også fortsat vil kunne afhente bogposer via BOK2Go-ordningen. Læs mere om BOK2Go her.

Bøger og andet biblioteksmateriale kan afleveres gennem bogindkastet i Asnæs og Nykøbing.  

Billeder af bogindkast i Nykøbing og Asnæs