Ny opdatering til Biblioteks-appen

Af Erla
28.04.20
Med huskelisten kan du gemme materialer hurtigt og nemt. Herefter kan du finde dem i en samlet liste på tværs af app og hjemmeside.

Huskelisten
Nu kan du forberede dig på gensynet med biblioteket ved at huske de bøger, som du gerne vil låne, når bibliotekerne igen åbner.  Når du har fundet en god bog på hjemmesiden eller i appen, sætter du den på huskelisten, til du har tid til at læse den. Hvis du allerede har en huskeliste på hjemmesiden, kan den synkroniseres med huskelisten i Biblioteket-appen. Det gøres helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden én gang.

Når du har opdateret din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store, skal du bare trykke på hjertet ved bogen. Den kommer dermed på appens huskeliste.

Forbedret materialevisning
Der er også kommet en mere detaljerig materiale- og listevisning og en forbedret serievisning samt en ekstra mulighed for at logge ud via ’Indstillinger’ under ’Min side’.

Sådan henter du appen
Hent "Biblioteket" app’en i Google Play eller i App Store.
Når du har hentet appen, vælger du blot kommune og logger ind med dit bibliotekslogin (lånerkortnummer / cpr.nummer og pinkode).

Hent appen i APP store

Hent appen i Google Play