Brev med konvolut

Nu kan du brevstemme på biblioteket

Af Nete
25.04.22
Hvis du er forhindret i at stemme på dit valgsted på valgdagen den 1. juni, har du mulighed for at brevstemme hos Borgerservice på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing frem til den 28. maj.

Den 1. juni skal vi stemme om, hvorvidt Danmark skal beholde eller afskaffe forsvarsforbeholdet i de dele af EUs udenrigs- og sikkerhedspolitik, som påvirker forsvarsområdet. Du kan læse mere om folkeafstemningen og få praktisk info her. 

Hvis du af praktiske årsager er forhindret i at stemme på valgdagen den 1. juni, kan du nu og frem til den 28. maj brevstemme hos Borgerservice på biblioteket i Asnæs eller i Nykøbing.

Du kan brevstemme inden for disse tidsrum:

  • Man-ons: 10-17
  • tors: 10-18
  • Fre: 10-15
  • Lø: 10-13

Borgerservice holder lukket St. Bededag (fredag den 13. maj), lørdag den 14. maj og Kr. Himmelfartsdag (torsdag den 26. maj). Desuden har Borgerservice på Asnæs bibliotek ekstraordinært åbent kl. 9.00-16.00, lørdag den 28. maj - altså den sidste dag der kan brevstemmes.

Husk, at medbringe gyldig legitimation (pas, kørekort, sundhedskort), når du ønsker at brevstemme.

Du kan læse mere om muligheden for at brevstemme på Odsherreds Kommunes hjemmeside: https://www.odsherred.dk/politik/folkeafstemning-1-juni-2022#Brevstemme

Vil du vide mere om EU-forsvarsforbeholdet?

Er du i tvivl om hvad forsvarsforbeholdet går ud på, eller vil du gerne blive klogere? Så kan du læse mere om EU-forsvarsforbeholdet på Folketinges hjemmeside lige her: https://www.eu.dk/da/forsvarsforbehold