Bogreol med bøger

Biblioteket genåbner den 21. april

Af Nete
10.12.20
Odsherred Bibliotek, Borgerservice og Kulturhuse er midlertidigt lukket indtil onsdag den 21. april, hvor bibliotekerne ifølge regeringens plan må genåbne - selvfølgelig med forbehold for, at situationen kan ændre sig. Læs her, hvad det betyder for dig som bruger.

Bibliotekerne i Nykøbing og Asnæs samt de selvbetjente filialer er midlertidigtig lukket, men genåbner den 21. april. Vi kender endnu ikke de præcise rammer for genåbningen, men melder løbende ud, når regeringen kommer med flere retningslinjer. 

Fra onsdag den 21. april vil det derfor igen være muligt at aflevere og låne bøger, samt få hjælp og vejledning på biblioteket. Husk at tjekke bibliotekets åbningstider her på siden, så du ikke går forgæves. 

Indtil biblioteket genåbner, gælder følgende retningslinjer:

Aflevering af materialer

Vi udvider lånetiden på vores materialer, så du ikke kan få en bøde for at aflevere for sent under nedlukningen.Du kan stadig aflevere materialer ved bogindkastet i Asnæs og Nykøbing døgnet rundt.

Du kan stadig få adgang til vores BOK2Go-service og reserveret materiale. 

Hvis du ønsker at reservere materiale under nedlukningen, kan det afhentes inden for særlige åbningstider på biblioteket i enten Nykøbing eller Asnæs. Læs mere om hvordan du afhenter reserveret materiale her. Du kan også benytte vores BOK2Go-koncept, hvor bibliotekspersonalet pakker en bogpose til dig. Læs mere om bogposerne her.

Vi udleverer poser og reserveret materiale:

  • I Nykøbing tirsdag mellem kl. 10 og 13, onsdag mellem kl. 14 og 17 og torsdag mellem kl. 14 og 17
  • I Asnæs mandag mellem kl. 14 og 17 og fredag mellem kl. 10 og 13

Borgerservice opretholder et nødberedskab.

Det vil sige, at vi aflyser alle eksisterende tider og lukker ned for tidsbestilling. Du kan ringe på 5966 6670 og bestille tid til hjælp i nødberedskabet, hvis personalet hos Borgerservice vurderer, at din sag er presserende. Læs mere om Borgerservice under nedlukningen her. 

Alle kulturarrangementer og foreningsaktiviter i vores kulturhuse og PAKHUSgalleriet er aflyst indtil den 6. maj, hvor vi ifølge regeringens genåbningsplan må åbne kulturhusene op igen. 

Vi afventer også retningslinjer om forsamlingsloft, værnemidler osv, men håber på at kunne afvikle vores arrangementer som planlagt. 

Vi udleverer stadig mundbind til dig, som ikke har økonomisk mulighed for at købe dem selv. 

Mundbind kan afhentes mandag og fredag 9-11 i Nykøbing og onsdag 9-11 i Asnæs. Du skal ikke bestille tid - vent i stedet i bibliotekets foyer, så vil personalet komme ud til dig. 

Har du spørgsmål til nedlukningen?

Måske finder du dit svar her, ellers kan du  altid kontakte os på biblioteket@odsherred.dk eller på telefon: 59 66 50 00, på hverdage ml. 9-15.