billede af de syv forsider på serien om De syv søstre af Lucinda Riley

Lucinda Rileys sidste værk udgives

16.07.21
Lucinda Rileys serie om DE SYV SØSTRE fortsætter efter hendes død

Serien om DE SYV SØSTRE har betaget mange og det syvende bind i Lucinda Rileys DE SYV SØSTRE er pt den mest reserverede bog hos os!

Så det er en fantastisk nyhed, at Lucinda Rileys søn Harry Whittaker skal færdiggøre det sidste bind i serien om de syv søstre.   
Lucinda Riley annoncerede kort før offentliggørelsen af DEN FORSVUNDNE SØSTER, at der ville komme en ottende og sidste bog i ‘De syv søstre’-serien, som ville besvare det centrale spørgsmål i serien: Hvem er Pa Salt?

Lucinda Riley var før sin død i gang med dette sidste bind og havde skrevet flere vigtige passager og detaljerede noter om historien. Hun udtrykte et klart ønske om, at hendes ældste søn, Harry, skulle gennemføre serien, hvis det værste skulle ske.

Familien har nu bekræftet, at ‘Atlas: Historien om Pa Salt’ vil blive offentliggjort over hele verden i foråret 2023, co-skrevet af Harry Whittaker.

Harry Whittaker skriver:
‘Mor har videregivet seriens hemmeligheder, og jeg vil holde mit løfte til hende om at dele dem med hendes loyale læsere. Vær sikker på, at hele verden i foråret 2023 vil vide, hvem Pa Salt er, og hvorfor han adopterede søstrene.’


Lucinda og Harry har tidligere arbejdet tæt sammen om ’The Guardian Angels’-serien for børn.
 

Materialer