Konfetti og fyrværkeri

Kulturhusene genåbner 6. maj

Af Nete
04.05.21
Endelig sker det - vores kulturhuse slår dørene op torsdag den 6. maj og arrangementskalenderen for Pakhuset, Aksen, biblioteket og PAKHUSgalleriet er fyldt med skønne tilbud og aktiviteter.

Med næste led i regeringens genåbningsplan forhandlet endeligt på plads, kan vi nu åbne Kulturhusene torsdag den 6. maj til en arrangementskalender fyldt med musiktilbud, kunstudstillinger, foredrag og underholdning for børn. Vi GLÆDER os til igen at kunne dele kulturoplevelser med jer.

Sådan bliver genåbningen af kulturhuse- og kulturarrangementer:

Med de nye rammer for genåbningen må spillesteder, biografer og teatre åbne dørene for besøgende og tilskuere, så længe afstandskravene overholdes og arrangementerne afvikles med siddende deltagere. Det gælder også for Pakhuset, Aksen og biblioteket, hvor vi åbner op for arrangementer og kulturtilbud i samme størrelsesorden som dem, du kunne deltage i hen over sommer og efterår sidste år.

Vi sætter et maksimum antal af deltagere til vores arrangementer ud fra de gældende afstandskrav. Derfor vil du opleve, at du skal bestille billet til de fleste af vores arrangementer - også dem, der har fri entré. 

Coronapas, værnemidler og afstand

Når du deltager i et arrangement i kulturhusene eller på biblioteket, skal du fremvise et gyldigt coronapas. Du kan læse mere om coronapas her

Derudover skal du bruge værnemidler i form af mundbind eller visir. Du skal være iført værnemidlerne, når du kommer og går, og når du fx skal på toilettet eller køber noget i baren.

Vi gør alt hvad vi kan for at sikre god afstand mellem vores gæster og spritte af inden, under og efter et arrangement - og vi beder om, at du som besøgende gør det samme. 

Collage med kunstnere i arrangementskalenderen

Få et kulturboost i maj og juni

Vi har været klar til genåbningen af vores kulturhuse- og arrangementer længe - og derfor byder både maj og juni på et fantastisk program, som du stadig kan nå at sikre dig billetter til:

Kalenderen er desuden fyldt med god musik, bogsalg og børnearrangementer hen over sommeren. Du kan se vores fulde program her.  

Vandrende Læsekreds og Godmorgen Odsherred

Sammen med genåbningen af kulturhusene vender to af vores populære tilbud tilbage i maj.

Det ene er Vandrende Læsekreds, som har opstartsmøde den 11. maj. Læs mere om Vandrende Læsekreds og tilmeld dig her. 

Det andet er Godmorgen Odsherred, som du kan deltage i på tre datoer i maj. Det første arrangement er i Nykøbing, og du kan tilmelde dig her