corona-virus

Information om Borgerservice under nedlukningen

Af Anna
30.12.20
Borgerservice på bibliotekerne i Asnæs og Nykøbing har lukket for personlige henvendelser, men du kan stadig komme i kontakt med os.

Telefoner:

  • Borgerservice træffes på telefon 59 66 66 70 mandag til fredag mellem 9 og 15.
  • Flextrafik til bestilling af kørsel på telefon 59 66 66 60 har åbent mandag til fredag mellem 9 og 11.

Nødberedskab

På enkelte områder er der mulighed for at møde i vores nødberedskab. Hvis du har behov for hjælp inden for et af disse områder, skal du først kontakte Borgerservice pr. telefon for anvisning af tid og sted.

Guide til midlertidigt kørekort hos Borgerservice

Udløber dit kørekort under Corona-krisen?

Borgerservice har på grund af corona-krisen lukket for normal betjening, og har kun åbent få timer om ugen til nødberedskab. Udløber dit kørekort under krisen, er der mulighed for at skrive til os, og vi kan hjælpe dig med et midlertidigt kørekort. 
 
Når du skriver til os, vil vi udfærdige et midlertidigt kørekort, som vi efterfølgende kan sende til din e-Boks. 
 
Det du skal gøre er, at logge på e-boks og sende en besked til Odsherred Kommune. 

  • Vælg modtager: Odsherred kommune
  • Vælg kategori: Flytning, sygesikring, pas og kørekort – vælg Pas og kørekort

Du skal fortælle os hvornår dit kørekort udløber, og at du på grund af nedlukning ikke kan komme og forny dit kørekort, hvorfor du ansøger om et midlertidigt kørekort.
 
Når vi har fået henvendelsen fra dig, vil vi hurtigst muligt udfærdige et midlertidigt kørkort, som scannes og sendes til din e-Boks. Det midlertidige kørekort vil kun gælde i Danmark.
 
Har du ikke mulighed for at skrive til os via din e-Boks, bedes du tage kontakt til os på tlf. 59 66 66 70. Vi vil her visitere dig til at møde i vores nødberedskab.