Kollage af unge kunstneres værker fra Heimat udstillingen

Heimat - unge kunstnere vender hjem til Odsherred

09.04.21
Lørdag d. 8. maj – lørdag d. 12. juni

En række unge, fremadstormende kunstnere vender hjem til Odsherred med denne udstilling. Udstillingen med titlen Heimat, det tyske mange facetterede begreb for hjemstavn, herunder erindring, er første skridt mod en årlig udstillingsrække med nye generationer af kunstnere med tilknytning til Odsherred og omegn. 
De unge kunstnere, der alle er opvokset i Odsherred og omegn, er færdiguddannede eller under uddannelse på anerkendte kunstakademier, design- og filmskoler m.m. i Danmark og udlandet. Mange af de unge er allerede i gang med en kunstnerisk løbebane med udstillinger og projekter på den anerkendte nationale og internationale kunstscene. Med udstillingen sætter vi fokus på et nyt kunstneriske potentiale i vores område der historisk set gennem 200 år har tiltrukket kunstnere på grund af landskabet, det særlige lys og de fejende flotte udsigter over hav og fjord. Vi søger at skabe et væsentligt udstillingssted for samtidskunstens udvikling og visning fremover i Odsherred. 

De deltagende kunstnere:

Malte Harrig, Emil Skamstrup, Rasmus Myrup, Caroline Ohrt, Ida West-Hansen, Victor Miklos Andersen, Villiam Miklos Andersen, Maja Cathrine Steensen, Pauline Tarp Merrildgaard, Sidsel Mouridsen, Lærke Cecilie Birkemose Holm, Aske Hvitved og Liva Xamanek Lopez Petersen. Udstillingen er skabt i samarbejde med BGK Holbæk og kurateres af Henrik Miklos Andersen. 

Åbningstider i Pakhusgalleriet

man - tors kl. 12-16 / fre kl. 11-15/ lørdag kl. 10-13/ søn lukket

Værket herunder er lavet af Malte Harrig

Maltes værk fra Heimat udstillingen