Nanna fremviser "Fugle i felten" som skal læses i læsekredsen

Digital læsekreds: Fuglenes vendekreds

10.10.22
Går du grønklædt i skoven for at lytte efter munkens triller? Har du sat et fuglebræt op i haven, hvor musvitterne flittigt flagrer til og fra? Bladrer du i fuglebogen for at se forskellene på en bogfinke og en kvækerfinke? Så er læsekredsen ”Fuglenes vendekreds” måske noget for dig!

”Fuglenes vendekreds” er en digital læsekreds, der kun er planlagt til at mødes en enkelt gang. Det foregår over Microsoft Teams, og du vil modtage et link pr mail, dagen inden vi ”mødes”. Det hele finder sted onsdag d. 9. november kl. 19.00-20.15.

Vi fokuserer på svenske Joar Tibergs Fugle i felten, der er en humoristisk og underfundig tilføjelse til den traditionelle fuglehåndbog. Det er et værk, der balancerer mellem digtets poetiske sprog og fagbogens observerende tone, og det er fra dette udgangspunkt vi vil undersøge fuglekiggeriet. Kan dagligdagens fugle fortælle os mere om livet, end vi umiddelbart tænker?

Bogen kan du bestilles hos Odsherred Bibliotek eller her. Alle er velkommen til at deltage uanset alder, køn og forhåndskendskab til fugle! Tilmelding sendes til litteraturformidler på Brøndby-bibliotekerne Nanna Søndergaard Larsen på nansl@brondby.dk.