2021

Hej januar

Af Nete
07.01.21
Januar markerer starten på 2021 – et år, som mange af os nok har set frem til efter et 2020 domineret af bekymringer, restriktioner og usikkerhed på grund af COVID-19.

Desværre startede januar langt fra på den måde, vi kunne have ønsket os. Og øv, hvor er det surt endnu engang at stå med et lukket bibliotek og aflyste arrangementer, denne gang til og med den 7. februar. 

Men vi får det bedste ud af det – blandt andet med BOK2Go og højere kvoter for e-lån. Det har været skønt at se, at I har taget tilbuddene til jer, og at der stadig er så stor efterspørgsel efter litteratur og kultur under nedlukningen.

Og der er lys forude. De lune forårsmåneder og vaccinen er på vej. Sammen med dem kommer håbet om, at vi igen snart kan slå dørene op for et hus fuldt af liv, arrangementer og tilbud. Hvad foråret helt præcist kommer til at byde på, kan du læse mere om i vores katalog. Læs mere om kataloget her.

I mellemtiden er vi her stadig, og vi har masser af digitale tilbud til dig, som holder af bøger, musik og film med mere. Du kan udforske e-biblioteket ved at klikke lige her.

Hvis du er mere til fysiske bøger, kan du som altid benytte dig af BOK2GO, hvor personalet pakker en bogpose til dig. Læs mere om BOK2Go her.

Du kan samtidig stadig reservere materiale her på odsbib.dk. Materialet kan du hente på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing i de særlige åbningstider, hvor vi også udleverer bogposer. Læs mere om hvordan du afhenter reserveret materiale her.

Glædeligt 2021, og vi ses hos BOK

Føler du dig tom for inspiration efter mange måneder uden særlig mange inputs?

Du finder masser af inspiration her på odsbib.dk: