Årets påskeæg fra BOK

11.04.19
Påsken er lige om hjørnet, og mange er på vej på ferie. BOK har samlet en lille kurv med påskeæg til alle jer, der er på udkig efter fine oplevelser i den kommende uges tid.

Vi åbner ferien med kunst og jazz
Som traditionen byder, betyder helligdage Lørdagsjazz i Pakhuset. Lørdag d. 13. april er det Paul Harrison Band, der lægger vejen forbi.
Det er kl. 12 i Pakhuset, og en billet koster 75 kr.
Derudover kan man købe lune frikadeller eller ostemadder til frokost.
Der er stadig få billetter i forsalg, og ellers kan du købe billetter i døren.

Går man op på første sal i Pakhuset, finder man PAKHUSgalleriet, hvor kunstnergruppen Cromisterne holder fernisering på deres årlige udstilling.
Det er kl. 13 i PAKHUSgalleriet, og der er fri entré. PAKHUSgalleriet holder ekstraordinært åbent i påskedagene, ml. kl. 11-15, og udstillingen kan ses frem til d. 11. maj.
Du kan læse mere om udstillingen her

Finurligt totalteater for børn
Lørdag d. 20. april er der virkelig lagt op til en god oplevelse for børn og deres voksne, når teatertruppen Cantabile2 omdanner Aksen til en skov og inviterer publikum med til et stormøde, hvor skovens dyr skal beslutte, om det nyligt ankomne Murmeldyr skal have lov til at slå sig ned.
Forestillingen er for børn fra 6 år og opefter og spiller både kl. 13 og kl. 15.
Entré: kr. 65, og kan købe billetter her:
Billetter til kl. 13
Billetter til kl. 15

Unik trompetist tager sin kvintet med til Lørdagsjazz
Samme dag er der igen Lørdagsjazz i Pakhuset, når den amerikanske trompetist Dwayne Clemons lægger vejen forbi Pakhuset med sin kvintet.
Det er kl. 12 i Pakhuset, og en billet koster 75 kr. Du kan købe billetter her eller i døren.
Derudover kan man købe lune frikadeller eller ostemadder til frokost.

Bibliotekernes åbningstid
Bibliotekerne i Nykøbing og Asnæs har åbent som normalt i hverdagene op til påske, dvs. d. 15.-17. april, men har lukket i helligdagene. Har du alligevel lyst til at bruge en fridag i bøgernes verden, holder de selvbetjente biblioteker i Vig, Rørvig, Egebjerg, Hørve og i Vig åbent som vanligt.  
Du kan se vores åbningstider her